top of page

Mijn verhaal

In 1998

begon het allemaal als hobby op de zolderkamer. Met twee platenspelers en een mengpaneel vele uren oefenen en proberen.

Toen de zolderkamer te klein werd vanwege de vele enthousiaste vrienden, verplaatsten de feestjes zich naar buurthuizen in Haarlem en omgeving.

Hier begonnen de eerste optredens voor publiek. Ook verjaardagen en familiefeesten werden steeds vaker plekken waar ik mijn kunsten kon vertonen. 

IMG-20190709-WA0020.jpg

groeide ook de locatie’s mee en zo heb ik inmiddels op de bekendste podia in de regio gedraaid zoals Melkweg, de Philharmonie, het Patronaat, de Lichtfabriek, Club Stalker, De Duijker en Claus Partycenter.

 

Steeds vaker werd ik ook gevraagd om de muziek, het geluid en verlichting te verzorgen op bruiloften. Een bijzondere dag, waarvan ik het elke keer weer speciaal vind om er bij te zijn. Ik kwam er achter hoe leuk ik het vind om deze unieke dag te laten eindigen in een groot feest.

Met de jaren

IVO_Iris&Nienke_09072019-19.jpg

Sinds 2016

ben ik de resident DJ van Partycenter De Groeneliede (Vijfhuizen), Hoeve Landzicht (Nieuwer Ter Aar), De Lingehoeve (Leerdam) en Robacher´s Watermolen (Hauwert).

 

Door flinke uitbreiding van mijn apparatuur en hulp van andere jongens uit het vak is de hobby vandaag de dag uitgegroeid tot een flexibel bedrijf dat naast kleine feestjes ook de middel grote feesten in de regio verzorgt.

Buiten bruiloften, verjaardagen, buurtfeesten en bedrijfsfeesten om, draai ik ook op festivals en indoor feesten zoals Madnes (Ameland), Edit Festival (Haarlem), Dagverblijf (Haarlem/Amsterdam), Project Veerplas Festival (Haarlem), Wake Up (Haarlem), Play festival (Friesland) en de Feestweek Vijfhuizen.

IVO_Iris&Nienke_09072019-9.jpg
bottom of page